Logo no.boatexistence.com

Hvem kan en prøveløslatt leve med?

Innholdsfortegnelse:

Hvem kan en prøveløslatt leve med?
Hvem kan en prøveløslatt leve med?

Video: Hvem kan en prøveløslatt leve med?

Video: Hvem kan en prøveløslatt leve med?
Video: Parole Or Probation? Expect This If your getting out, Need work, place to live?? 2024, Kan
Anonim

The Takeaway: Hvis begge personene fullførte straffen, to forbrytere kan bo sammen Men ofte vil vilkår for løslatelse eller prøvetid forby deg fra å leve sammen med en annen forbryter. En dommer kan gjøre unntak i noen tilfeller, for eksempel hvis du er gift med noen med en forbrytelse.

Kan en prøveløslatt bo sammen med kjæresten sin?

1 advokatsvar

Svaret avhenger av betingelsene for prøveløslatelsen. Hvis han er pålagt å unngå kontakt med dømte forbrytere, kan han ikke bo hos deg fordi du er en dømt forbryter--med mindre han får tillatelse fra sin PO.

Kan prøveløslatte bo sammen?

Det er ingen lov som forbyr to forbrytere å bo sammenNår det er sagt, hvis noen er på prøveløslatelse, kan de av vilkårene for prøveløslatelsen bli forbudt å "omgås" med andre domfelte forbrytere. Men hvis de var lovlig gift, kan prøveløslatelseskontoret gjøre et unntak.

Hvor kan prøveløslatte bo?

California Straffeloven seksjon 3003 sier at en prøveløslatt må bo i fylket de bodde i før for å bli dømt til fengsel, med mindre CDCR gir dem en overføring.

Hvor bor fanger etter løslatelse?

Etter å ha forlatt fengselet, drar de fleste innsatte ikke direkte hjem, men i stedet går til et overgangsanlegg kjent som et halvveishus Som navnet tilsier, er det ikke fengsel og det mest absolutt ikke hjemme, men det er nærmere hjemmet. Disse drives alle av private selskaper under tilsyn av BOP.

Anbefalt: