Logo no.boatexistence.com

Hva er kashmiri chili?

Innholdsfortegnelse:

Hva er kashmiri chili?
Hva er kashmiri chili?

Video: Hva er kashmiri chili?

Video: Hva er kashmiri chili?
Video: Difference between Kashmiri Red Chilli Powder & Deggi Mirch | भारतीय मिर्चे | Everyday Life #66 2024, Kan
Anonim

Kashmiri rød chilli eller Kashmiri lal mirch er preget av deres evne til å gi en mørkerød farge til maten, i stand til å farge og tilføre smak, samtidig som de ikke lar maten bli for skarp eller krydret. India er den største forbrukeren og produsenten.

Hva kan jeg bruke i stedet for Kashmiri chili?

Hvis du ikke har Kashmiri chilipulver, er den beste erstatningen:

  • Kombiner søt røkt paprika med litt cayenne for varme.
  • ELLER - Bruk vanlig paprika med litt cayenne. Den vil mangle den røykfylte nyansen.

Hva er forskjellen mellom rød chili og Kashmiri Chili?

Men når du vil ha den milde piften og lokkende rød farge, men også moderat krydret, så er Kashmiri-chili alternativet. Disse chiliene er mindre og rundere og mindre skarpe, men gir en veldig levende rød farge til en rett. Faktisk er de spesielt avlet for sin livlige røde og moderate krydrethet.

Hva er chili Kashmiri?

Kashmiri Chili er en variant av chili kjent for sin intense røde farge og lavere varmevurdering, noe som gjør den ideell å bruke i tandoori, butter chicken og rogan josh curries. De tørkes og finmales før de tilsettes i karriretter, supper, gryteretter eller til og med som et dryss for en krydret varme.

Er Kashmiri-chili det samme som Cayenne?

Vokst i India, Kashmiri chili er varmere enn paprika og mildere enn cayenne; noen kokker blander de to hvis de ikke kan få den mer fargerike Kashmiri-chilien. Det er like hjemme som en erstatning for varmere paprika, hvis du ikke vil ha en brennende rett, eller for paprika hvis du foretrekker mer varme.

Anbefalt: