Logo no.boatexistence.com

Hvem er kjæresten til Ricki Lake?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er kjæresten til Ricki Lake?
Hvem er kjæresten til Ricki Lake?

Video: Hvem er kjæresten til Ricki Lake?

Video: Hvem er kjæresten til Ricki Lake?
Video: I Found Paradise In ITALY 🇮🇹 Exploring THE DOLOMITES Ep2 - Hiking MORDOR 2024, Kan
Anonim

En hjertelig gratulasjon til Ricki Lake! Den tidligere talkshowverten og dokumentarfilmskaperen er nylig forlovet med kjæresten Ross Burningham, og delte nyhetene i en uttalelse til TODAY. «Ross og jeg bokstavelig t alt klyper oss selv at vi har funnet hverandre på dette tidspunktet i livene våre.

Hvem er Ross Burningham Ricki Lakes forlovede?

Den tidligere talkshowstjernen vil gifte seg med forloveden Ross Burningham Ricki Lake har endelig en forlovelsesring tre måneder etter at forloveden Ross Burningham stilte spørsmålet – og den er nydelig ! Den tidligere talkshowstjernen viste frem sin fantastiske nye stjernekaster i et søtt bilde med Ross på Instagram.

Hva skjedde Rob Sussman?

Han bukket under for sin livslange kamp med bipolar lidelse

Hvordan ble Ricki oppdaget?

Under avsluttende eksamener i førsteårsåret, mottok hun en telefon fra agenten sin, og ba henne om å gå på audition for hovedrollen i en John Waters-film. Ikke overraskende fikk hun rollen som «Tracy Turnblad». Dermed markerte Hairspray (1988) Ricki Lakes filmdebut.

Hva driver kjæresten til Ricki Lake?

Ricki's første avslørte at hun var i et forhold med Ross, en advokat, i desember 2020. Cry-Baby-skuespillerinnen lastet opp et bilde av paret med bildeteksten «LOVE,” selv om hun holdt mange detaljer om forholdet deres på et minimum.

Anbefalt: