Logo no.boatexistence.com

Kan du bygge på et våtmark?

Innholdsfortegnelse:

Kan du bygge på et våtmark?
Kan du bygge på et våtmark?

Video: Kan du bygge på et våtmark?

Video: Kan du bygge på et våtmark?
Video: Can you build 🏡 on wetlands? 2024, Kan
Anonim

Du kan bygge på våtmarker så lenge de ikke er jurisdiksjonelle, men det betyr ikke at du ikke vil kjempe mot en oppoverbakke. Når våtmarker fylles, må vannet som gjør dem våte gå et sted. Hvis du bygger på disse landene, må du vurdere at hjemmet eller bedriften din kan bli skadet av dette vannet.

Er det ille å bygge et hus på våtmarker?

Ja. Det anbefales alltid å unngå å bygge i våtmarker og bygge andre steder hvis mulig. Noen byggeprosjekter kan mislykkes fordi de er bygget i områder som er naturlig utsatt for fuktighet. Hvis du unngår å påvirke våtmarker, kreves det heller ingen tillatelse.

Hvorfor er det dårlig å bygge på våtmarker?

Problemet Perry avdekker bør aldri finne sted. Våtmarker er ypperlige til å rense forurenset vann, fylle på akviferer og huse dyreliv. … Hvis det ikke siver tilbake i kjelleren til huset bygget på det tidligere våtmarksområdet, lekker vannet sannsynligvis inn i tidligere tørre hjem til nedstrøms eiendomseiere.

Hva kan du gjøre med et våtmark?

Det eneste sikre rådet som er tilgjengelig er å forv alte våtmarker i deres eksisterende tilstand på en måte som beholder vegetasjonen, hydrologi/vannregimet og jordsmonnet slik de eksisterer. Slike aktiviteter som rekreasjon, forsvarlig skogforv altning og annen passiv bruk er trygge.

Bør jeg kjøpe en bolig med våtmarker?

Teknisk sett, ja, våtmarker holder verdi. … Når det er sagt, hvis eiendommen inneholder land som er egnet for bygging, er det noen store fordeler med å kjøpe eiendom med våtmark. Personvern. Mange synes at våtmarker er fordelaktige fordi de tilbyr personvern.

Anbefalt: