Logo no.boatexistence.com

Er Rooney en god landsbyboer?

Innholdsfortegnelse:

Er Rooney en god landsbyboer?
Er Rooney en god landsbyboer?

Video: Er Rooney en god landsbyboer?

Video: Er Rooney en god landsbyboer?
Video: 10 Best Hit TV Shows to Binge on Hulu | Bingeworthy 2024, Kan
Anonim

Worst Cranky Landsbyboer: Rooney Hannuruer er sjeldne i Animal Crossing. Faktisk er det bare to av dem i hele spillet, og begge har tilfeldigvis den grinete personligheten. Av de to vil jeg påstå at Rooney her helt klart er den underordnede kenguruen, og tot alt sett en ganske h alt landsbyboer.

Hva slags landsbyboer er Rooney?

Rooney (マイク, Maiku?, Mike) er en grinete kenguru-landsbyboer i New Leaf. Sammen med W alt er han en av de første og eneste mannlige kenguruene i serien. Navnet Rooney er spill på "kengaroo", og kan også være en referanse til bokseren Kevin Rooney.

Hvem er den beste vanlige landsbyboeren?

Av de 71 vanlige landsbyboerne som er tilgjengelige i Animal Crossing: New Horizons, her er de 5 beste du kan ha på øya din:

  • 1 Lolly. Lolly, forkortelse for lollipop, er en blå tabby katt med grå striper på kroppen. …
  • 2 Fauna. …
  • 3 Molly. …
  • 4 Merengue.

Hva er den sjeldneste landsbyboeren?

Blekkspruter er de sjeldneste landsbyboerne i ACNHSom det fremgår av denne listen, er blekksprut den sjeldneste arten i Animal Crossing: New Horizons med bare tre representanter: Marina, Octavian og Zucker.

Hva er den sjeldneste landsbyboeren i Minecraft?

Swamp-landsbyboere er en av de sjeldneste typene landsbyboere i Minecraft på grunn av hvor uvanlig det er for en landsbyboer å naturlig gyte i en sumpbiome. Spillere kan også møte dem hvis to landsbyboere hekker i en sumpbiome.

Anbefalt: