Logo no.boatexistence.com

Hvor er eksklusjonsnotater plassert i icd-10-cm?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er eksklusjonsnotater plassert i icd-10-cm?
Hvor er eksklusjonsnotater plassert i icd-10-cm?

Video: Hvor er eksklusjonsnotater plassert i icd-10-cm?

Video: Hvor er eksklusjonsnotater plassert i icd-10-cm?
Video: 10 признаков того, что вы пьете недостаточно воды 2024, Kan
Anonim

Disse EXCLUDES1-notatene finnes gjennom ICD-10 CM-kodeboken, enten i begynnelsen av en kodeblokk som gjelder alle koder i den blokken eller i tillegg på den spesifikke koden selv. Den indikerer når to tilstander ikke kan oppstå sammen eller utelukker hverandre (dvs. ikke kodet her).

Hva er ICD-10-CM-inkluderingsnotater?

Inkluderingsnotater er brukes for å definere eller gi eksempler på innholdet i kapitteldelen eller kategorien tilstanden oppført i et inkluderingsnotat kan være synonymer eller tilstand som ligner nok til å være klassifisert den samme koden. liste over termer er inkludert under noen koder.

Hva beskriver Excludes 2-notene i ICD-10-CM?

The Excludes 2-notat instruerer at den ekskluderte betingelsen ikke er en del av betingelsen representert av koden. De to tilstandene kan oppstå sammen. Pasienten kan ha begge tilstandene samtidig.

Hva er inkludert i kapittel 5 av ICD-10-CM?

Psykiske, atferds- og nevroutviklingsforstyrrelser. Kapittel 5 i 2016-utgaven av ICD-10-CM inneholder ICD-koder som dekker mentale, atferdsmessige og nevroutviklingsforstyrrelser, i kodeområdet F01-F99.

Hvor er instruksjonsnotasjonene i tabelllisten?

Instruksjonsnotater vises både i tabelllisten og den alfabetiske indeksen til ICD-10-CM. Instruksjonsnotater vises både i tabelllisten og den alfabetiske indeksen til ICD-10-CM.

Anbefalt: