Logo no.boatexistence.com

Vil høyskoler se på karakterene mine i andre klasse?

Innholdsfortegnelse:

Vil høyskoler se på karakterene mine i andre klasse?
Vil høyskoler se på karakterene mine i andre klasse?

Video: Vil høyskoler se på karakterene mine i andre klasse?

Video: Vil høyskoler se på karakterene mine i andre klasse?
Video: Do Senior Year Classes and Grades Matter for College Admissions? 2024, Juli
Anonim

Ja, det gjør de. Høyskoler ser på det samlede arbeidet ditt for den akademiske karrieren din på videregående skole via karaktergjennomsnittet ditt. I tillegg foretrekker høyskoler å se forbedring (for de med middels til høye karakterer) eller konsistens (for de med høye karakterer) fra 9. til 10. klasse, og fra 10. til 11. klasse.

Ser høgskoler på karakterer for 10. klasse?

Mange prestisjetunge høyskoler og universiteter tildeler separate poeng til klasse 10.-karakterer og stoler sterkt på dem mens de gir opptak til studentene, så det avhenger av. Håper det hjelper.

Betyr karakterene mine andre år?

Ja, karakterene dine og ekstrakursene dine betyr noe, men de holdes ikke til samme standard som dine prestasjoner i junior- og seniorår.… Men å få et forsprang med gode karakterer, utfordrende kurs og variert utenomfaglig engasjement kan utgjøre hele forskjellen i de siste årene på videregående.

Ser høyskoler på andreårskarakterer?

Ja, de gjør det Høyskoler ser på det totale arbeidet ditt for den akademiske karrieren din på videregående skole via karaktergjennomsnittet ditt. I tillegg foretrekker høyskoler å se forbedring (for de med middels til høye karakterer) eller konsistens (for de med høye karakterer) fra 9. til 10. klasse, og fra 10. til 11. klasse.

Kan jeg fortsatt komme inn på en god høyskole hvis jeg tok et dårlig førsteårs og andre år?

Ja det er mulig så lenge du gjør det veldig bra i alle andre år bør du kunne bli akseptert Jeg anbefaler også å ta strenge klasser hvis du kan (med mindre det er ting som gjorde at du ikke gjorde det bra i førsteåret) De fleste høgskoler bryr seg ikke så lenge du fortsetter.

Anbefalt: