Logo no.boatexistence.com

Er duchesne academy en privatskole?

Innholdsfortegnelse:

Er duchesne academy en privatskole?
Er duchesne academy en privatskole?

Video: Er duchesne academy en privatskole?

Video: Er duchesne academy en privatskole?
Video: Mr. Jake Moore: Educator of the Year 2024, Kan
Anonim

Duchesne Academy of the Sacred Heart er en kombinert grunnskole og videregående uavhengig jenteskole som ligger på 10202 Memorial Drive i Houston, Texas. Det er medlem av Network of Sacred Heart Schools og tilbyr en forberedende læreplan for jenter.

Hva er Duchesne Academy?

Duchesne Academy of the Sacred Heart, som ligger på 3601 Burt Street i Midtown-området i Omaha, Nebraska, USA, er en katolsk, college-forberedende videregående skole for jenter drevet av Religious ofdet hellige hjerte. … Det ligger i det romersk-katolske erkebispedømmet Omaha.

Hva betyr ordet Duchesne?

fransk (Duchesne): topografisk navn fra gammelfransk chesne 'eik', med sammenslått preposisjon og bestemt artikkel du 'fra'.

Er Kinkaid-skolen bra?

The Kinkaid School er en høyt rangert privatskole i Houston, Texas. Utdanningen fokuserer på både akademisk og friidrett, og danner en godt avrundet student. Maten er utmerket, og lærerne er godt forberedt til undervisningen og tilgjengelig når en elev trenger hjelp.

Er Kinkaid religiøs?

Kinkaid er en ikke-sekterisk skole som tar imot studenter, familier, fakulteter og ansatte fra alle religiøse trosretninger, så vel som de som ikke bekjenner seg til religiøs tro.

Anbefalt: