Logo no.boatexistence.com

Er periwinkle giftig for kyllinger?

Innholdsfortegnelse:

Er periwinkle giftig for kyllinger?
Er periwinkle giftig for kyllinger?

Video: Er periwinkle giftig for kyllinger?

Video: Er periwinkle giftig for kyllinger?
Video: 3 poisonous foods to chickens 2024, Kan
Anonim

Periwinkle Plantene inneholder hjerteglykosider som er svært giftige og kan forårsake skjelvinger, anfall og død. Den raskt voksende, skyggeelskende stauden kan være vanskelig å kontrollere, så det beste alternativet er å holde kyllingene innesperret til en periwinkle-fri del av gården eller hagen.

Er vinca trygt for kyllinger?

Jeg har hatt utmerket flaks med mynte, vinca-ranker, søtpotetplanter, prydgress og pigger. For det meste, kyllingene spiser dem ikke og de er vanskelige å tråkke i hjel.

Hvilke blomster er dårlige for kyllinger?

En ufullstendig liste over planter som er giftige for kyllinger inkluderer påskeliljer, revebjelle, morning glory, barlind, jimson-luke, tulipaner, liljekonvall, asalea, rhododendron, fjell laurbær, munkeskap, amaryllis, ricinusbønner, trompetranke, nattskygge, nikotiana og reinfann.

Er noen hageplanter giftige for kyllinger?

Planter som er en del av nattskyggefamilien – Medlemmer av nattskyggefamilien inkluderer poteter, tomater og aubergine. Det latinske navnet på disse plantene er Solanaceae. Dette er fordi de inneholder en forbindelse som heter solanine. Dette er giftig for kyllinger.

Hva er giftig for kyllinger?

Kaffe, kaffegrut, bønner, te og alt med koffein bør unngås. Auberginer: Blomster, blader og vinranker og den unge grønne frukten til denne planten inneholder kjemikalier som ligner solanine, som finnes i grønne poteter, k alt solasonine og solamargine. Solanin er vist å fungere som et giftstoff i kyllinger.

Anbefalt: