Er salukis gode familiehunder?

Innholdsfortegnelse:

Er salukis gode familiehunder?
Er salukis gode familiehunder?

Video: Er salukis gode familiehunder?

Video: Er salukis gode familiehunder?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, September
Anonim

Salukien er definitivt en enfamiliehund, som har en tendens til å være reservert, eller til og med sjenert, overfor fremmede. … Salukis er stille hjemme, ekstremt blide med barn, og flinke med andre hunder.

Er Salukis gode familiekjæledyr?

Salukis kan være utmerkede følgesvenner for eldre barn, men de anbefales ikke for hjem med små barn. De er tolerante, men unge Salukis kan være for aktive for barn yngre enn 8 år, og den tynne huden og knutebeina gjør dem sårbare for skader hvis barn ikke er forsiktige.

Er Salukis kjærlig?

Kjærlig. veldig milde og rolige Saluki vil gjøre seg komfortabel på sengen eller sofaen din. Han liker hjemmekomforten og vil kose seg ved siden av deg ganske lykkelig. Men med mindre han blir sosialisert veldig tidlig som valp for å møte nye mennesker, vil han forbli ganske reservert med andre.

Bjeffer Salukis mye?

Salukis gjør imidlertid ikke mye g alt – bortsett fra å tygge og grave. De er ikke overdrevne trekkere, de bjeffer ikke mye, og de er ikke en hyperaktiv rase.

Er Salukis lojale?

De er nysgjerrige hunder, og lojaliteten deres hjelper dem å bli kjærlig knyttet til menneskefamilien sin Selv om de er hengivne til sine eiere, er de også selvstendige sjeler som kan være på avstand og kattelignende. Det er viktig å være tålmodig og positiv med Saluki for å opprettholde interessen hans og sikre treningssuksess.

Anbefalt: