Hvor er Perhentian Island?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er Perhentian Island?
Hvor er Perhentian Island?

Video: Hvor er Perhentian Island?

Video: Hvor er Perhentian Island?
Video: Rejser til Perhentian, Malaysia 2024, Oktober
Anonim

Perhentian-øyene er en liten gruppe vakre, korallkantede øyer utenfor kysten av det nordøstlige Malaysia i delstaten Terengganu, ikke langt fra den thailandske grensen.

Hvordan kommer du deg til Perhentian Island?

Den eneste måten å komme seg til Perhentian-øyene er via en hurtigbåt fra Kuala Besut-bryggen. Hvis du laster ned Grab-appen (Asias Uber-ekvivalent), så er det enkelt å bestille taxi til brygga ved ankomst til flyplassen.

Hvorfor er øya Perhentian kjent?

Perhentian-øyene er kjent over hele Malaysia for populasjonen av grønne skilpadder som inkluderer haukebb og grønne skilpadder. Omtrent 300 skilpadder kommer hit hvert år for å legge eggene sine, selv om de er utsatt for oljesøl og krypskyting.

Hva er den beste tiden å besøke Perhentian Island?

Hvis du lurer på den åpne sesongen Perhentian Island 2021, vanligvis øyene åpner tidlig i mars hvert år Hvis du planlegger en dykkertur, vil du være bedre å besøke i august eller september. Vannet vil være klart og vakkert, og tilby dykkeopplevelsen for livet.

Er Perhentian-øyene dyre?

Det malaysiske ordet Perhentian kan grovt oversettes til "stoppested" - et passende navn med tanke på at de fleste reisende som besøker her ender opp med å bli lenger enn forventet. Hvis du besøker disse øyene, ikke forvent mye å gjøre. … Øyene er dyrere enn resten av Malaysia - men de er verdt det.

Anbefalt: