Logo no.boatexistence.com

Hva betyr hårbredde i bibelen?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr hårbredde i bibelen?
Hva betyr hårbredde i bibelen?

Video: Hva betyr hårbredde i bibelen?

Video: Hva betyr hårbredde i bibelen?
Video: The House of Bread | The Deeper Meaning Behind Bread In The Bible | The Book of Mysteries 2024, Kan
Anonim

substantiv Diameteren eller bredden til et hår; et uendelig lite mellomrom eller avstand. Blant jødene ble en hårbredd regnet som den 48. delen av en tomme; i Burma er det en tomme. … av bredden av et hår; ekstremt smal.

Hvor langt er en hårbredde?

Origin of By A Hair's Breadth

Hår, selvfølgelig, er noe allestedsnærværende akseptert som sm alt. De to sammen utgjør naturlig nok en avstand som er utrolig tynn; en hårsbredd var faktisk en gang en faktisk måleenhet som tilsvarte en førtiåttedels tomme

Hva er meningen med hårbredde?

: en veldig liten distanse eller beløp: veldig nær Han kom innenfor en hårsbredd fra å vinne løpet. - ofte brukt før et annet substantiv en hårbredde unnslippe.

Hva mener du med forbigående?

Adjektiv. forbigående, forbigående, flyktig, kortvarig, flyktig, flyktig, flyktig betyr varig eller oppholder seg bare kort tid. forbigående gjelder det som faktisk er kort i varighet eller opphold.

Hva er et eksempel på forbigående?

Forbigående er definert som noen eller noe som er midlertidig eller oppholder seg i en kort periode. Et eksempel på forbigående er den korte varigheten av orkansesongen i Florida. … Forsvinner eller forsvinner med tiden; forbigående. En forbigående nytelse.

Anbefalt: