Logo no.boatexistence.com

Kan du tatovere deg klokken 16 i nc?

Innholdsfortegnelse:

Kan du tatovere deg klokken 16 i nc?
Kan du tatovere deg klokken 16 i nc?

Video: Kan du tatovere deg klokken 16 i nc?

Video: Kan du tatovere deg klokken 16 i nc?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Kan
Anonim

North Carolina loven forbyr alle å tatovere en person under 18 år. I motsetning til kroppspiercing, er det ingen bestemmelse i delstatslovgivningen om foreldres samtykke for at en mindreårig kan få en tatovering.

Kan du tatovere deg som 16-åring med?

California lov krever at en person skal være minst 18 år gammel for lovlig å få en tatovering Faktisk, ifølge straffeloven 653 PC, er det en forbrytelse å "blekk" eller gi en tatovering til en mindreårig under 18 år. Brudd på denne kodedelen blir anklaget som en forseelse.

Kan jeg tatovere meg som 16-åring med moren min?

California . Det er ulovlig å tatovere en mindreårig. Det kreves tilstedeværelse eller attestert samtykke fra en forelder eller verge for å få en annen piercing enn en ørepiercing.

Hvor gammel må du være i NC for å få en tatovering?

(a) Det skal være ulovlig for enhver person eller personer å tatovere armen, lem eller noen del av kroppen til andre personer under 18 år.

Kan jeg tatovere meg klokken 16 i NC?

North Carolina loven forbyr alle å tatovere en person under 18 år. I motsetning til kroppspiercing, er det ingen bestemmelse i delstatslovgivningen om foreldres samtykke for at en mindreårig skal få en tatovering.

Anbefalt: