Logo no.boatexistence.com

Gjelder ipc for jammu og kashmir?

Innholdsfortegnelse:

Gjelder ipc for jammu og kashmir?
Gjelder ipc for jammu og kashmir?

Video: Gjelder ipc for jammu og kashmir?

Video: Gjelder ipc for jammu og kashmir?
Video: 📹 Готовый комплект видеонаблюдения ZOSI, 8ch/4cam, 145$, POE, Unpack&Test / ALIEXPRESS 🔓 2024, Kan
Anonim

Den indiske straffeloven, gjeldende andre steder i India, var ikke gjeldende her i henhold til artikkel 370 i Indias grunnlov. … Indias grunnlov som gjaldt resten av India unntatt Jammu og Kashmir, har nå blitt gjeldende over hele India.

Gjelder sivilprosessreglene for Jammu og Kashmir?

Kort tittel, omfang og iverksettelse

(i) Denne loven kan brukes som sivilprosesskodeks ( Act X of 1977). (ii) Den strekker seg til hele Jammu og Kashmir-staten. Den trer i kraft 1. april 1977.

Er indisk kontraktslov 1872 gjeldende for Jammu og Kashmir?

The Indian Contract Act, 1872 foreskriver loven knyttet til kontrakter i India og er nøkkelloven som regulerer indisk kontraktslov. Loven er basert på prinsippene i engelsk Common Law. Den er gjelder alle delstater i India.

I hvilken delstat i India gjelder ikke CrPC?

Selv om parlamentet fra og med 2019 har opphevet artikkel 370 fra Jammu og Kashmir, og dermed gjort CrPC gjeldende for hele India.

Gjelder CrPC i Nagaland?

(33) Vi mener videre at CPC og CrPC er gjeldende for de regelmessig opprettede sivile og kriminelle domstolene uten på noen måte å påvirke driften av artikkel 371A eller funksjonen til landsbyen, sedvanlige eller andre domstoler enn de regelmessig opprettede sivile og straffedomstolene i staten Nagaland …

Anbefalt: