Logo no.boatexistence.com

Hva handler den musikalske tick tick boom om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler den musikalske tick tick boom om?
Hva handler den musikalske tick tick boom om?

Video: Hva handler den musikalske tick tick boom om?

Video: Hva handler den musikalske tick tick boom om?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, Kan
Anonim

Basert på avdøde Rent-komponist Jonathan Larsons semi-selvbiografiske musikal med samme navn, tikk, tikk… BOOM! følger den unge komponisten under en milepælsbursdag i 1990, gjennom sine teatralske ambisjoner og hans relasjoner og vennskap på bakgrunn av AIDS-epidemien

Hva er tikk, tikk… BOOM basert på?

Lin-Manuel Mirandas debut som regi, tikk, tikk… BOM! er en filmatisering av den semi-selvbiografiske musikalen of the life of Rent-komponist, Jonathan Larson Rent er en rockemusikal som hadde premiere i 1996 og er løst basert på Giacomo Puccinis opera La Bohème som ble skrevet 100 år tidligere.

Er tikk, tikk… BOOM basert på en sann historie?

Bom! Er Basert på den sanne historien om Broadway-legenden Jonathan Larson. Fra en innspilling av Hamilton som dropper på Disney+ til In the Heights på storskjerm, har Lin-Manuel Miranda hatt et øyeblikk med å bringe arbeidet sitt på scenen til et bredere publikum.

Er tikk, tikk… BOOM en rockemusikal?

Tick, Tick… Boom!, en intim, selvbiografisk pop/rockemusikal fra skaperen av Rent, forteller historien om Jon, en strevende komponist hvis liv ser ut til å være går ingensteds.

Handler Tick Tick Boom husleie?

Netflix ga ut traileren, nøkkelkunsten og den første singelen fra filmens offisielle lydspor med tittelen "30/90" for tikk, tikk…BOOM!, den Lin-Manuel Miranda-regisserte filmatiseringen av Jonathan Larsons selvbiografiskepre-Rent musical.

Anbefalt: