Logo no.boatexistence.com

Hvor dyp er innsjøen ponderay idaho?

Innholdsfortegnelse:

Hvor dyp er innsjøen ponderay idaho?
Hvor dyp er innsjøen ponderay idaho?

Video: Hvor dyp er innsjøen ponderay idaho?

Video: Hvor dyp er innsjøen ponderay idaho?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

Lake Pend Oreille i det nordlige Idaho Panhandle er den største innsjøen i den amerikanske delstaten Idaho og den 38. største innsjøen etter område i USA, med et overflateareal på 148 kvadratkilometer.

Hva er den dypeste innsjøen i Idaho?

Lake Pend Oreille er Idahos største, på 43 miles lang med 111 miles kystlinje. Det er også den dypeste (på 1 158 fot dyp er det bare fire dypere innsjøer i landet).

Er Lake Ponderay den dypeste innsjøen?

Noen folk sier at den store gamle Lake Pend Oreille er Idahos mest praktfulle innsjø. Men la oss bare holde oss til fakta: Det er statens største (43 miles lang, 111 miles strandlinje). Det er den dypeste ( på 1 158 fot dyp, det er bare fire dypere innsjøer i landet).

Finnes det ubåter i Lake Pend Oreille?

Midt på natten glir den ubemannede ubåten i liten skala gjennom det kalde, mørke vannet i Idahos dypeste innsjø, Lake Pend Oreille. … Ja, i over 65 år har den sørlige enden av innsjøen vært den fremste testplassen for akustisk utvikling av marinens ubåter.

Er Lake Ponderay menneskeskapt?

Lake Pend Oreille ligger innenfor Purcell Trench, en kløft i Rocky Mountain-kjeden som strekker seg et par hundre miles fra Idaho Panhandle langt inn i Canada. Denne bratte dalen ble skapt av krefter dypt inne i jordskorpen for hundrevis av millioner år siden.

Anbefalt: