Logo no.boatexistence.com

Vil hudlegen min foreskrive meg retin a?

Innholdsfortegnelse:

Vil hudlegen min foreskrive meg retin a?
Vil hudlegen min foreskrive meg retin a?

Video: Vil hudlegen min foreskrive meg retin a?

Video: Vil hudlegen min foreskrive meg retin a?
Video: САМАЯ СТРАШНАЯ НОЧЬ С ДЕМОНОМ ЧУТЬ НЕ СТАЛА ПОСЛЕДНЕЙ 2024, Juli
Anonim

For aldrende hud liker hudleger for å foreskrive tretinoin og retinsyre syre (Retin-A, Renova, Refissa) som er "100 ganger" så kraftig som de retinolholdige produktene selges uten resept, sier Jacob.

Kan jeg be legen min om å skrive ut tretinoin?

Du trenger ikke resept for det. Tretinoin er en syntetisk versjon av vitamin A. Det er sterkere, og du trenger resept fra legen din for denne medisinen.

Er det vanskelig å få resept på tretinoin?

I USA er tretinoin kun tilgjengelig på resept og kan ikke kjøpes i disk. Dette betyr at du må snakke med en helsepersonell hvis du er interessert i å bruke tretinoin som en akne- eller antialdringsbehandling.

Må du gå til hudlege for å få tretinoin?

Retinoidkrem av hudlegekvalitet

Det er ingen overraskelse at tretinoin har forbløffet hudleger som den eneste FDA-godkjente retinoiden som har vist seg å reversere solskader! Med disse kraftige fordelene er det klassifisert som medisin og krever et besøk til hudlegen for resept

Bør jeg få retinol fra hudlegen min?

Retinol finnes i omtrent alle hudpleieprodukter mot aldring på hyllene i dag. Ikke bare er det en av de mest undersøkte hudpleieingrediensene i dag, men det er også en av de mest sterkt anbef alt av hudleger over alt.

Anbefalt: