Logo no.boatexistence.com

Er marge og homer skilsmisse?

Innholdsfortegnelse:

Er marge og homer skilsmisse?
Er marge og homer skilsmisse?

Video: Er marge og homer skilsmisse?

Video: Er marge og homer skilsmisse?
Video: Tragic Fate of Princess Haya's First Love. Heartbreaking Story! 2024, Juli
Anonim

3 They Were Divorced Showet har noen ganger ertet fans med trusselen om at Homer og Marge endelig slutter. … I episoden "A Milhouse Divided", fikk Milhouses foreldres separasjon Homer til å frykte for sitt eget ekteskap. Han bestemmer seg til slutt for at Marge fortjener en ny start og søker om skilsmisse.

Blir Homer og Marge sammen igjen?

Marge samtykker i å gifte seg med Roger etter at skilsmissen er fullført. … Homer er lettet over å oppdage at det bare var en drøm, og han og Marge er fortsatt sammen Homer forteller terapeuten hvordan hun ikke burde ha foreslått at han skulle slå opp med Marge, men terapeuten innrømmer hun ba dem ikke om å bryte opp.

Utar Homer Marge?

Selv om det ikke var en reell grunn til at Homer forlot Marge og de to skilte ekteskapet, var det en katalysator for et av de mest sjokkerende Simpsons-øyeblikkene i seriens historie. … Ikke bare jukser Homer Marge, men det fører til en skilsmisse som deretter fører til et forhold mellom Homer og Candace.

Forlater Homer Marge?

Homer søker om skilsmisse i sesong åttes " A Milhouse Divided" Mest kjent for Milhouses far Kirk Van Houten som synger "Can I Borrow a Feeling" i et resultatløst forsøk på å redde hans ekteskap, episoden kulminerer med at Homer skiller seg fra Marge, og deretter gifter seg med henne på nytt i selskap med vennene deres.

Hvorfor forlot Marge Homer?

I sesong 8s "A Milhouse Divided", Homer skiller seg i hemmelighet fra Marge fordi han mener hun fortjener bedre, men gifter seg raskt med henne igjen på slutten av episoden i en skikkelig seremoni i foran alle vennene hennes.

Anbefalt: