Logo no.boatexistence.com

Er chunkz og maya jama sammen?

Innholdsfortegnelse:

Er chunkz og maya jama sammen?
Er chunkz og maya jama sammen?

Video: Er chunkz og maya jama sammen?

Video: Er chunkz og maya jama sammen?
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА МАМА. Рецепт САЛО. ОБЗОР НОЖЕЙ 2024, Kan
Anonim

Mens Twitter flommer over av innlegg som snakker om Chunkz' følelser, da Maya nå har funnet en ny kjæreste til seg selv, det er ingen bevis for at de to noen gang har datet Folk trodde at noe var matlaging mellom Maya og Chunkz etter at YouTuberen delte bilder med TV-programlederen.

Hvem dater Maya Jama?

Maya Jama deler feriebilder med kjæresten Ben Simmons på sin 27-årsdag. M aya Jama har delt bilder fra sin overdådige 27-årsdag sammen med NBA-stjernekjæresten Ben Simmons. TV-programlederen reiste på et privatfly med kjæresten til et ikke avslørt sted for å markere den spesielle dagen.

Har biter en gf?

Chunkz får en ny date med "babes" sine Maya Jama og de er "to uker sterke "

Er Maya Jama tilbake med Stormzy?

Stormzy og Maya Jama har ikke bekreftet at de er sammen igjen. De tilbrakte juledagen sammen, noe som har utløst rykter om at paret har forsonet seg. En kilde har imidlertid fort alt The Sun at de ikke skynder seg inn i noe.

Er Maya Jama og Stormzy fortsatt venner?

TV-stjernen Maya, 26, dumpet sin langvarige partner i august 2019 etter fire år sammen, men kilder har hevdet at de nå nærmer seg igjen. En kilde sa til The Sun: « Stormzy og Maya forble venner etter bruddet, og de bestemte seg for å tilbringe litt tid sammen over julen.

Anbefalt: