Hvordan se om messing er lakkert?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan se om messing er lakkert?
Hvordan se om messing er lakkert?

Video: Hvordan se om messing er lakkert?

Video: Hvordan se om messing er lakkert?
Video: Spraymaling - Tips og Triks 2024, Oktober
Anonim

Finn ut om messingen har blitt lakkert «Sjanser er det ikke det, for poenget med lakk er å forhindre anløpning,» sier Hartman. "Men hvis det er et tynt, skinnende belegg som løsner noen steder, så biten har blitt lakkert, og det eneste reelle alternativet er å ta det til en metalllakkerer. "

Er polert messing det samme som lakkert?

De fleste gjenstander som er oppført som polert messing, sateng messing eller børstet messing vil generelt være lakkert Alle disse finishene krever en lakk for å forbli den samme fargen over tid. Hver gang du ser en gjenstand oppført i disse finishene, vil den mest sannsynlig være lakkert og fargen vil ikke endres.

Kan du bruke Brasso på lakkert messing?

Nei og nei. Lakken er ikke messing, så brassoen vil ikke gjøre noe, og lysbildet er ikke sølv, så igjen vil det ikke gjøre noe. Messing er slipende og vil sannsynligvis fjerne litt finish.

Hva er en lakkert messing?

Lakkert messing har en finish – eller overflatebelegg – som forhindrer at messingen anløper eller eldes Norm alt påføres en lakk etter at messingen er polert slik at den kan fange opp og beholde det "splitter nytt" utseende. Du kan enkelt tørke av lakkert messing for å holde overflaten ren – men du kan ikke polere den.

Kan lakk fjernes fra messing?

Bland en spiseskje natron med 33 gram vann i en stor gryte og kok opp. Mens vannet småkoker, dypp messinggjenstanden eller gjenstandene ned og la stå i 15 minutter. lakkbelegget skal skrelles bort.

Anbefalt: