Logo no.boatexistence.com

Kan jeg mate axolotl tubifex?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg mate axolotl tubifex?
Kan jeg mate axolotl tubifex?

Video: Kan jeg mate axolotl tubifex?

Video: Kan jeg mate axolotl tubifex?
Video: Why I Never Flush my Dead Fish 2024, Kan
Anonim

Axolotls vil spise levende eller død mat. … Tubifex, selv om det er en god mat, er ikke ernæringsmessig balansert for axolotler, og Tubifex kan også bære parasitter, farlige bakterier og andre sykdommer. Det er også rapporter om at Tubifex angriper salamanderegg.

Hva slags ormer kan jeg mate Axolotl?

Dendrobaena Worms : den perfekte maten for Axolotls. De første månedene av et Axolotls liv er det vanskeligste og trenger mye mat (Baby Brine Shrimp) og deretter (Blodorm) før den kan avvennes til Dendrobaena meitemark.

Hva kan axolotler spise annet enn ormer?

I stedet vil aksene svelge maten hel. Uten evnen til å rive eller rive mat i små biter, er dietten deres begrenset av størrelse, og inkluderer krepsdyr, bløtdyr, insektlarver, ormer og til og med noen små fisker. Axolotler er kjøttetende, med en fordøyelseskanal som ikke er bygd for å fordøye plantestoffer.

Hva er den beste maten for axolotler?

God basisfôr for axolotler inkluderer levende krypdyrmat som nightcrawlers (store meitemark) og butikkkjøpte frosne blodormterninger. Gode godbiter for axolotler inkluderer frosne reker fra supermarkedet (kokte), og magre stykker biff og kylling.

Hvilken fiskemat kan jeg mate Axolotl?

De nøler ikke med å spise andre mindre dyr eller småfisk heller. Som Axolotl-eier kan du mate dem daphnia, artemia, laksepellets, meitemark og frossen blodorm hjemme. Et godt kosthold for dem består av 30-60 % protein.

Anbefalt: