Er anonyme undersøkelser mer nøyaktige?

Innholdsfortegnelse:

Er anonyme undersøkelser mer nøyaktige?
Er anonyme undersøkelser mer nøyaktige?

Video: Er anonyme undersøkelser mer nøyaktige?

Video: Er anonyme undersøkelser mer nøyaktige?
Video: How to use an Anonymous Survey Tool? | Anonymous Surveys by SurveySparrow 2024, Oktober
Anonim

Anonyme undersøkelsesmetoder ser ut til å fremme større avsløring av sensitiv eller stigmatiserende informasjon sammenlignet med ikke-anonyme metoder. Høyere avsløringsrater har tradisjonelt blitt tolket som at være mer nøyaktig enn lavere priser.

Får anonyme undersøkelser bedre resultater?

1. Bedre responsrater. Ansatte som er bekymret for at identiteten deres potensielt kan være knyttet til svarene deres, har mindre sannsynlighet for å fullføre undersøkelsen i det hele tatt. Faktisk kan anonyme medarbeiderundersøkelser oppnå svarfrekvenser på oppover 90 %.

Hvorfor er anonyme spørreskjemaer bedre?

Du får ærligere tilbakemelding Når en undersøkelse er anonym, er respondentene mer tilbøyelige til å diskutere sensitive spørsmål og gi mer detaljerte og ærlige tilbakemeldinger. Det er derfor vi har en tendens til å se flere anonyme medarbeiderundersøkelser, sammenlignet med de som krever at ansatte oppgir identifiserbar informasjon.

Hvorfor er anonyme undersøkelser dårlige?

Det er oppfattet personvernrisiko med anonyme undersøkelser

Med anonyme undersøkelser er ikke data knyttet til dine ansattes poster. Det betyr at du må stole på selvrapportering for demografi … Bare å spørre om de ansattes avdeling, stillingstittel eller aldersgruppe kan få dem til å stille spørsmål ved personvernet til svarene deres.

Er anonyme undersøkelser virkelig anonyme?

De er ikke nødvendigvis anonyme heller. I følge Society for Human Resource Management eller SHRM betyr detaljene som er forespurt i disse undersøkelsene at HR-fagfolk og andre kan finne ut hvem som har svart. Hvor private de holder svarene på undersøkelsen kan variere fra selskap til selskap.

Anbefalt: