Logo no.boatexistence.com

Bør vaktmestere dele seng med en baby?

Innholdsfortegnelse:

Bør vaktmestere dele seng med en baby?
Bør vaktmestere dele seng med en baby?

Video: Bør vaktmestere dele seng med en baby?

Video: Bør vaktmestere dele seng med en baby?
Video: 7 Essential Tips to Make Co-Sleeping Safer 2024, Kan
Anonim

Men helseeksperter advarer foreldre om ikke å legge spedbarnene sine til å sove i voksensenger på grunn av alvorlige sikkerhetsrisikoer. Seng- deling øker sjansen for kvelning, kvelning og SIDS.

Hvorfor bør du aldri dele sengen din med babyen din?

Sengedeling er med andre ord en måte å samsove på. Men det er ikke en sunn praksis: American Academy of Pediatrics (AAP) advarer mot sengedeling fordi det øker en babys risiko for SIDS Til syvende og sist er det ikke noe som heter trygg sengedeling, og du bør aldri sove i sengen med babyen din.

Hvilke retningslinjer må foreldre/omsorgspersoner følge når de legger en baby til å sove?

Hold mykt sengetøy som tepper, puter, bumperputer og myke leker unna babyens soveområde I tillegg må du ikke dekke til babyens hode eller la babyen få for varmt. Noen foreldre kan føle at de bør legge til sengetøy eller tepper i babysengen for å holde babyen varm og komfortabel mens han sover.

Kan jeg dele seng med min nyfødte?

Gruppen anbefaler mot foreldre og spedbarn som deler seng, noen ganger k alt samsoving, på grunn av en betydelig økt risiko for død som følge av kvelning eller andre årsaker.

Er det dårlig å dele seng med barnet ditt?

The American Association of Pediatrics anbefaler mot sengedeling under spedbarnsalderen fordi studier har vist at det øker risikoen for sudden infant death syndrome (SIDS) under visse forhold.

Anbefalt: