Hvorfor er pes bedre enn fifa?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er pes bedre enn fifa?
Hvorfor er pes bedre enn fifa?

Video: Hvorfor er pes bedre enn fifa?

Video: Hvorfor er pes bedre enn fifa?
Video: FIFA vs. PES | Warum Pro Evolution Soccer das bessere Spiel ist 2024, Oktober
Anonim

Det kritiske aspektet ved PES er at spillet er så mye mer dynamisk enn FIFA er. Fordi lagformene er mye mer organiserte og realistiske, krever det at spilleren finner eller kommer inn i flyten av spillet.

Er FIFA 21 bedre enn PES 2021?

Er det bedre enn PES 2021? Vel, ikke helt – hvis du er en troende spiller av fotballsimuleringsspill, tilbyr PES 2021 en autentisk og superintrikat måte å spille fotball på. Det er imidlertid for fotballnerdene. Så det korte svaret er ja – FIFA 21s spill er bedre på generelle vilkår

Hvilken selger mer PES eller FIFA?

Konami rapporterer at Pro Evolution Soccer-serien har solgt mer enn 111 millioner eksemplarer over hele verden per desember 2020. Per februar 2021 hadde FIFA- titler solgt 325 millioner enheter.

Hvor mange eksemplarer solgte PES 2020?

I desember 2020 hadde franchisen solgt 111 millioner eksemplarer, en økning på 4,2 millioner mellom oktober 2019 og desember 2020. eFootball PES 2020 fikk generelt positive anmeldelser fra kritikere for alle plattformer.

Hvilken er bedre FIFA eller PES?

Fotballen er langt bedre enn FIFA-spillet, men det er ikke et høyt nivå å fjerne. … PES har mange lignende elementer og funksjoner som gjør at det ser ut som en rabattversjon av FIFA. Begge spillene er barebones i presentasjon og brukergrensesnitt. FIFA lar deg opprette din egen manager.

Anbefalt: