Logo no.boatexistence.com

Er agave bra for diabetikere?

Innholdsfortegnelse:

Er agave bra for diabetikere?
Er agave bra for diabetikere?

Video: Er agave bra for diabetikere?

Video: Er agave bra for diabetikere?
Video: 10 superfoods for diabetes#foods to control blood sugar #diabetes friendly foods. 2024, Kan
Anonim

Agave kan være margin alt bedre enn bordsukker for folk som har sykdommen, men det er ikke nødvendigvis et sunt tillegg til kostholdet. Enda viktigere, agave er fortsatt et sukker. Som med bordsukker, maissirup med høy fruktose og annet sukker, personer med diabetes bør unngå det.

Hvilken er bedre for diabetikere honning eller agave?

Mediene har hypet opp agave på grunn av den lave glykemiske indeksen (GI på 17) sammenlignet med vanlig sukker (GI på 68) eller til og med honning (GI mellom 60-74) avhengig av variasjon). Denne lave glykemiske indeksen har gjort agave til en favoritt blant mange diabetikere. … Årsaken til den lavere glykemiske indeksen er på grunn av den høye mengden fruktose.

Kan en diabetiker spise agave?

Personer med diabetes kan ha nytte av agavenektars lave glykemiske indeks, men husk at American Diabetes Association anbefaler å begrense mengden agavenektar i kostholdet ditt.

Hvilken er sunnere agavehonning eller lønnesirup?

Fra et ernæringsmessig synspunkt, finnes det ingen ekte "vinner" For det første er kaloriene i sukker, sirup, honning og lignende ganske sammenlignbare. Selv om det er sant at noen kan inneholde små mengder vitaminer og mineraler, spises de vanligvis i så små mengder at det nesten ikke spiller noen rolle.

Hvilket søtningsmiddel er bedre for diabetikere?

Stevia er et lavkalori søtningsmiddel som har antioksidanter og antidiabetiske egenskaper. Det er godkjent av U. S. Food and Drug Administration (FDA). I motsetning til kunstige søtningsmidler og sukker, kan stevia undertrykke plasmaglukosenivået og øke glukosetoleransen betydelig.

Anbefalt: