Logo no.boatexistence.com

Hva er den bibelske betydningen av standhaftig?

Innholdsfortegnelse:

Hva er den bibelske betydningen av standhaftig?
Hva er den bibelske betydningen av standhaftig?

Video: Hva er den bibelske betydningen av standhaftig?

Video: Hva er den bibelske betydningen av standhaftig?
Video: Steadfast: A Devotional Bible Study on the Book of James 2024, Kan
Anonim

1a: fast på plass: fast. b: ikke gjenstand for endring av den standhaftige læren om arvesynd- Ellen Glasgow. 2: fast i tro, besluttsomhet eller tilslutning: lojale følgere hennes har holdt seg standhaftige.

Hva er en standhaftig ånd?

Den standhaftige ånden virker selvsikker, men ikke arrogant Det betyr å alltid sette pris på andres tid og alltid få folk til å føle seg viktige. En person med standhaftig ånd er klar med det de ikke vet, men gir aldri avkall på å hevde sin evne til raskt å lære nye ting og vokse.

Hva sier Bibelen om Guds standhaftighet?

5. Mosebok 7:9 - "Vit derfor at Herren din Gud er Gud, den trofaste Gud som holder pakt og miskunn mot dem som elsker ham og holder hans bud, til tusen generasjoner." … Alt på grunn av Guds trofaste kjærlighet. 2 Samuel 2:6 - "Måtte Herren nå vise dere miskunnhet og trofasthet.

Hva er standhaftig oppførsel?

Noen kan være standhaftige i en tro, en innsats, en plan eller til og med et avslag. Uansett hva det er, betyr det at personen rolig vil holde fast ved den valgte posisjonen og følge opp med besluttsomhet.

Hva er det hebraiske ordet for standhaftig kjærlighet?

Bock. Gjennom hele den hebraiske bibelen ser vi hesed oversatt på en rekke forskjellige måter; standhaftig kjærlighet, barmhjertighet, vennlighet og godhet.

Anbefalt: