Logo no.boatexistence.com

Hva er glykolsyre bra for?

Innholdsfortegnelse:

Hva er glykolsyre bra for?
Hva er glykolsyre bra for?

Video: Hva er glykolsyre bra for?

Video: Hva er glykolsyre bra for?
Video: 11 Tips/ Psoriasis Experience/Part 2 /#plaquepsoriasis #tips #psoriasistreatment #skincare #skin 2024, Kan
Anonim

Glykolsyre er en hudpleieingrediens som både er en alfahydroksysyre (AHA) og fuktighetsbevarende middel, og som er mye brukt for antialdring, hyperpigmentering, tørrhet og akne vurderes den gyldne standarden for AHA, glykolsyre er et keratolytisk middel som betyr at den eksfolierer døde hudceller fra hudens overflate.

Er det greit å bruke glykolsyre hver dag?

Er glykolsyre greit for daglig bruk? Avhengig av konsentrasjonen, ja, du kan bruke glykolsyre hver dag. Hvis du ikke har brukt kjemiske eksfolieringsmidler, bør du jobbe opp med å bruke den sakte hver dag i stedet for å overdrive i begynnelsen.

Hva gjør glykolsyre for ansiktet?

Fordeler. Når den påføres huden, virker glykolsyre for å bryte bindingene mellom det ytre laget av hudceller, inkludert døde hudceller, og det neste hudcellelaget. Dette skaper en peeling-effekt som kan få huden til å virke jevnere og jevnere.

Hvorfor er glykolsyre dårlig?

Avhengig av konsentrasjonen (og ikke ukjent for kjemiske peeling-havere) kan det føre til flassing og skorper rett etter påføring. Den gjør deg også mer utsatt for solskader, så hvis du glemmer solbeskyttelsesfaktoren din, er du ganske skrudd og kan bli veldig brent (i tillegg til alle de andre dårlige tingene som kommer fra solskader).

Hvilken hudtype er glykolsyre best for?

“Den er best for normal, kombinert og fet hudtype,” sier Shapiro. Men som med alt, er glykolsyre ikke for alle. "Folk med tørr, svært sensitiv hud reagerer ofte på det med irritasjon," sier Howe.

Anbefalt: