Logo no.boatexistence.com

Hva er meningen med hermafroditisk?

Innholdsfortegnelse:

Hva er meningen med hermafroditisk?
Hva er meningen med hermafroditisk?

Video: Hva er meningen med hermafroditisk?

Video: Hva er meningen med hermafroditisk?
Video: What Is a Hermaphrodite 2024, Kan
Anonim

: besittende både mannlige og kvinnelige reproduktive organer, strukturer eller vev: viser hermafroditisme: av, relatert til eller er en hermafroditt hermafrodittiske ormer hermafroditiske blomster De fleste koraller er hermafrodittiske- de frigjør både mannlige og kvinnelige kjønnsceller. -

Hva er hermafroditt og eksempel?

En hermafroditt er en organisme som har fullstendige eller delvise reproduktive organer og produserer kjønnsceller som norm alt er assosiert med både mannlige og kvinnelige kjønn … For eksempel et stort antall kappdyr, lungesnegler, opisthobransnegler, meitemark og snegler er hermafroditter.

Kan en hermafroditt få en baby?

Det er ekstremt sjeldne tilfeller av fruktbarhet hos "virkelig hermafroditiske" mennesker. I 1994 fant en studie på 283 tilfeller 21 graviditeter fra 10 ekte hermafroditter, mens en angivelig ble far til et barn.

Hva menes med hermafrodittdyr med eksempel?

En organisme som ikke har separate kjønn, i stedet er både de mannlige og kvinnelige kjønnsorganene til stede i en enkelt organisme kalles hermafroditter. Eksempler- kappedyr, få snegler, meitemark osv. er hermafroditter.

Hva er hermafroditisme hos dyr?

En hermafroditt er en organisme som har både mannlige og kvinnelige reproduksjonsorganer og kan utføre både den mannlige og kvinnelige delen av reproduksjonen. Hos noen hermafroditter starter dyret som ett kjønn og bytter til det andre kjønnet senere i livet.

Anbefalt: