Logo no.boatexistence.com

Hjelper botox okulær migrene?

Innholdsfortegnelse:

Hjelper botox okulær migrene?
Hjelper botox okulær migrene?

Video: Hjelper botox okulær migrene?

Video: Hjelper botox okulær migrene?
Video: Woman shares story of beating migraines with Botox treatments 2024, April
Anonim

Spesifikt kan Botox bidra til å redusere tilbakefall av migrene som folk beskriver som knusende eller iøynefallende, ellers kjent som okulær migrene. Behandlingen ser imidlertid ikke ut til å virke for migrene som oppleves som press inne i hodet, la forskerne til.

Hva slags migrene behandles med Botox?

Hvilken type hodepine reagerer best på botox? Botox er kun FDA-godkjent for kronisk migrene, som betyr hodepine 15 eller flere dager i måneden. "Jo hyppigere hodepinen er, desto bedre gjør pasienten med Botox," sier Dr. Andrew Blumenfeld, direktør ved The Headache Center i Sør-California.

Bør jeg bekymre meg for okulær migrene?

Aura er generelt harmløs Synsforstyrrelsene kan midlertidig forstyrre visse daglige aktiviteter som lesing eller kjøring, men tilstanden anses vanligvis ikke som alvorlig. Det har imidlertid blitt lagt merke til at aura kan være assosiert med en liten økt risiko for hjerneslag (hjerneinfarkt) hos kvinner.

Hvor legger de Botox for migrene?

Du kan få injeksjoner i pannen, tinningene og bakhodet og nakken. Noen ganger vil spesialisten injisere områder k alt "triggerpunkter" der hodepinesmerten oppstår.

Hva er suksessraten for Botox for migrene?

Botox har som mål å redusere hvor ofte du har migreneanfall og hvor alvorlige de er. De fleste har minst to behandlingssykluser før de bestemmer seg for om Botox er effektivt. En god respons på botoksis er vanligvis en 30-50 % reduksjon i hvor mange hodepine du har.

Anbefalt: