Logo no.boatexistence.com

Var windermere i lancashire?

Innholdsfortegnelse:

Var windermere i lancashire?
Var windermere i lancashire?

Video: Var windermere i lancashire?

Video: Var windermere i lancashire?
Video: Richard Hammond explains what he experienced during his coma | 310mph Crash 2024, Kan
Anonim

Windermere er den største naturlige innsjøen i England. … Windermere utgjør en del av grensen mellom de historiske fylkene Lancashire og Westmorland, og er i dag innenfor det administrative fylket Cumbria og Lake District National Park.

Er Windermere en del av Lancashire?

Windermere, innsjø, den største i England, som ligger i den sørøstlige delen av Lake District, i det administrative fylket Cumbria. Det ligger langs grensen mellom de historiske fylkene Lancashire og Westmorland.

Er Lake District i Lancashire?

En introduksjon til Lake District i fylket Cumbria … Det er nå en del av fylket Cumbria, men inneholdt opprinnelig deler av fylkene Cumberland, Westmorland og Nord-Lancashire. Lake District er en verdensberømt ferie- og fritidsdestinasjon.

Hvilket område hører Windermere inn under?

Windermere (/ˈwɪndərmɪər/) er en by og sivil sogn i the South Lakeland District of Cumbria, England. I folketellingen for 2001 hadde prestegjeldet 8 245 innbyggere, og økte ved folketellingen i 2011 til 8 359. Det ligger omtrent 1 km øst for innsjøen Windermere.

Er Windermere en naturlig innsjø?

Windermere-innsjøen, med en lengde på 16 km, en mil bred og 220 fot dyp, er den største naturlige innsjøen i både Lake District og i England, og mates av mange elver. Strengt tatt kalles Windermere lake bare Winder”mere”, med “mere” som betyr en innsjø som er bred i forhold til dybden.

Anbefalt: