Logo no.boatexistence.com

Forandret fødselssteinen i juni?

Innholdsfortegnelse:

Forandret fødselssteinen i juni?
Forandret fødselssteinen i juni?

Video: Forandret fødselssteinen i juni?

Video: Forandret fødselssteinen i juni?
Video: Aquarius trust in love is here to guide you into an important experience, 2024, April
Anonim

Det er to forskjellige lister for fødselsstein, og det er grunnen til at noen måneder som juni har litt forskjellige valg avhengig av kilden. Alexandritt ble oppdaget i Russland på 1800-tallet. Det er Modern Birthstone for juni og ble lagt til USAs liste på 1950-tallet, men er utrolig sjelden

Hvorfor har juni 3 fødselssteiner?

Hvorfor har juni 3 fødselssteiner? Hovedårsaken til at noen måneder har flere fødselssteiner er fordi forskjellige eldgamle steiner har blitt for sjeldne, så det er mindre sannsynlig at de er tilgjengelige på markedet og tilfredsstiller forbrukernes behov.

Har June 2 fødselssteiner?

I 1912 møttes National Association of Jewelers of America for å standardisere fødselssteiner. På dette tidspunktet ble det bestemt at juni skulle ha to fødselssteiner: perle og månestein Denne listen ble deretter utvidet i 1952 av Jewelry Industry Council of America, som la til alexandrite.

Når skiftet de fødselsstein?

Det har endret seg bare noen få ganger i løpet av det siste århundret. I følge JA oppdaterte den listen i 1952 for å legge til alexandrite (juni), citrin (november), turmalin (oktober) og zirkon (desember) som fødselssteiner, og igjen i 2002, da tanzanitt ble en fødselsstein for desember.

Hvilken er den sjeldneste fødselssteinen?

Uødvendig å si at hvis du ble født i februar, burde du føle deg ganske spesiell. Februarbabyer har den sjeldneste fødselssteinen av alle. Diamond (april) er den sjeldneste fødselssteinen i tot alt seks stater, mens topas (november) er den sjeldneste fødselssteinen i Montana, Wyoming og Rhode Island.

Anbefalt: