Logo no.boatexistence.com

Hvem kan gjør. han som ikke kan undervise?

Innholdsfortegnelse:

Hvem kan gjør. han som ikke kan undervise?
Hvem kan gjør. han som ikke kan undervise?

Video: Hvem kan gjør. han som ikke kan undervise?

Video: Hvem kan gjør. han som ikke kan undervise?
Video: Those Who Can, Teach! | TakePart 2024, April
Anonim

En person med reell evne vil prestere seg selv i stedet for å lære andre å gjøre det. Ordtaket kommer opprinnelig fra George Bernard Shaws 'Maxims for Revolutionaries' i Man and Superman (1903); det er mange (ofte humoristiske) varianter av ordtaket.

Hva gjør den som kan den som ikke kan lære bort betydningseksempler?

Ideen bak dette ordtaket er at folk som underviser er mennesker som har feilet med andre ting. Her er noen eksempler: La oss si at noen har blitt musikklærer … Med andre ord, tanken her er at hvis du var virkelig god i noe, ville du leve av å gjøre det, ikke lære andre å gjøre det.

Hvem sa de som kan de som ikke kan undervise?

'De som ikke kan, lærer' er en avkorting av linjen 'De som kan, gjør; de som ikke kan, teach' fra George Bernard Shaws scenespill Man and Superman fra 1905. Over et århundre senere, og den nedsettende frasen som ofte slenges mot lærere vedvarer hardnakket.

Hva mener de som ikke kan undervise?

Ordtak. de som ikke kan, underviser. (nedsettende) Det er lettere å få en jobb som lærer hvordan å gjøre noe enn å få en jobb som faktisk gjør det.

Hvem sa at de som vet, lærer de som forstår?

De som forstår, underviser. - Aristoteles. Som Aristoteles profeterte, er utdanning virkelig hjørnesteinen i moderne sivilisasjon og har bestått tidens tann.

Anbefalt: