Logo no.boatexistence.com

Når stengte frickley pit?

Innholdsfortegnelse:

Når stengte frickley pit?
Når stengte frickley pit?

Video: Når stengte frickley pit?

Video: Når stengte frickley pit?
Video: Ла-Бреа: настоящие смоляные ямы | Лос Анджелес, Калифорния 2024, Kan
Anonim

Frickley Athletic Football Club er en fotballklubb med base i South Elmsall, West Yorkshire, England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Division One East og spiller på Westfield Lane.

Når stengte den siste kullgruven i Yorkshire?

I 1984 hadde Yorkshire-området tot alt 56 steiner. Den siste dype kullgruven var Kellingley Colliery som stengte fredag 18. desember 2015 som signaliserte slutten på dyp kullgruvedrift, ikke bare i Yorkshire, men i Storbritannia som helhet.

Når stengte dodworth-graven?

Dodworth Colliery stengte 1872 og solgte det til The Old Silkstone Colliery Co Ltd. De åpnet den 48-tommers Parkgate-sømmen og senket en fjerde igjen 12 fot bred.

Når stengte South Kirkby Colliery?

I 1988 stengte selve South Kirkby Colliery, sammen med mange av de andre kullgruvene i nærområdet, og gruveområdene ble senere ryddet for ombygging, som i mange av de nærliggende landsbyene.

Hva er South Kirkby kjent for?

Sport. Byen er hjemsted for South Kirkby Colliery fotballklubb, som har konkurrert i FA-cupen mange ganger i sin historie. En annen tidlig fotballklubb som var viktig i byen var South Kirkby Wednesday, som var tidlige rivaler til South Kirkby Colliery og Frickley Colliery i nærheten.

Anbefalt: