Logo no.boatexistence.com

Er spindeltreet eviggrønt?

Innholdsfortegnelse:

Er spindeltreet eviggrønt?
Er spindeltreet eviggrønt?

Video: Er spindeltreet eviggrønt?

Video: Er spindeltreet eviggrønt?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

Euonymus japonicus (eviggrønn spindel eller japansk spindel) er en blomstrende planteart i familien Celastraceae, hjemmehørende i Japan, Korea og Kina. Det er en eviggrønn busk eller lite tre som vokser til 2–8 m (6 ft 7 in–26 ft 3 in) høy, med motsatte, ovale blader 3–7 cm lange med fint takkede marginer.

Er spindel et tre eller en busk?

Spindel er et løvfellende innfødt tre, og modne trær vokser til 9 meter og kan leve i mer enn 100 år. Barken og kvistene er dypgrønne, blir mørkere med alderen, og har lysebrune, korkaktige markeringer. Kvistene er tynne og rette. Identifisert om vinteren av: de levende rosa fruktene som har oransje frø.

Er spindler invasive?

Enhver annen slik dumhet på denne tiden av året kan bli stemplet som en hageflukt, en viktoriansk plantesamlers lune eller, enda verre, en invasiv art. Det er ikke ikke. Det er en hardbitt innfødt, denne.

Hvor store vokser spindeltrær?

Spindlen kan vokse opp til rundt 9m i høyden hvis de får de optimale vekstforholdene, selv om den vanligvis ikke når mer enn 3m og ofte er mye mindre selv når den er helt moden.

Hvordan beskjærer du et spindeltre?

Beskjæring og stell av spindel

  1. Beskjær om høsten eller våren for å balansere treet for eviggrønne arter.
  2. Det beste er å beskjære ganske drastisk på slutten av vinteren for løvfellende arter for å fremme en tett, kompakt vekst.
  3. Unngå beskjæring i kuldeperioder, spesielt hvis det er under frysepunktet.

Anbefalt: