Logo no.boatexistence.com

Trenger kyllinger ormekur?

Innholdsfortegnelse:

Trenger kyllinger ormekur?
Trenger kyllinger ormekur?

Video: Trenger kyllinger ormekur?

Video: Trenger kyllinger ormekur?
Video: 7 основных советов по выращиванию цыплят дома - Как выращивать цыплят 2024, Kan
Anonim

De krever autorisasjon fra en veterinær for bruk på fjørfe. Med mindre fuglene dine har en tung ormebelastning og viser symptomer på sykdom, du trenger ikke orme kyllingene dine. Friske voksne kyllinger lider sjelden av overbelastning av ormer.

Hvor ofte må kyllinger ormes?

Å gjøre avføring hver sjette måned er en god måte å være sikker på at flokken din er frisk og at de forebyggende tiltakene dine gjør en effektiv jobb. The Chicken He alth Handbook av Gail Damerow har en utmerket seksjon for å lære hvordan man tar avføringsundersøkelser, inkludert en guide for ormegg-ID.

Hvordan avluser du kyllinger naturlig?

Plasser knuste hvitløksbiter i vannet til kyllingene dine i en ukes tid. Fungerer også som et insektmiddel. Ikke fôr hvitløk direkte til hønene dine, fordi eggene deres vil få en hvitløksmak. Husk å legge noen få fedd knust hvitløk i vannet for ormekur, med måtehold.

Hvordan vet jeg om kyllingen min har ormer?

Symptomer på ormer hos kyllinger

  1. Kyllinger går ned i vekt.
  2. Blodig diaré.
  3. Bleke og/eller tørre kammer.
  4. Kyllinger som blåser opp mens de sitter.
  5. Kyllinger kan være mindre aktive.
  6. Høns slutter å legge egg.

Trenger kyllinger ormekur?

A: Hvis kyllingene dine har ormer, du vil gjerne behandle dem Noen tegn du kan se etter hjemme er bleke kammer, en dråpe egglegging og vannaktig avføring. Det hjelper imidlertid ikke å orme flokken din - selv på en sesongbasert tidsplan - med mindre du vet nøyaktig hvilken type angrep de lider av.

Anbefalt: