Logo no.boatexistence.com

Bitter skumle crawlere?

Innholdsfortegnelse:

Bitter skumle crawlere?
Bitter skumle crawlere?

Video: Bitter skumle crawlere?

Video: Bitter skumle crawlere?
Video: Skullcrawler Sings A Song Re-Upload (Godzilla Vs Kong King Of The Monsters Movie Parody) 2024, Kan
Anonim

Selv om de har korte hoggtenner, er ikke disse chomperne i stand til å bite mennesker, ifølge dagens vitenskapelige kunnskap. Disse åttebeinte skumle krypene finnes i kjellere, kjellere og mørke hjørner.

Hvorfor bør du aldri klemme en tusenbein?

Grunnen er enkel: du bør aldri klemme en tusenbein fordi det kan være det eneste som står mellom deg og et bad som bokstavelig t alt kryper med andre grove skapninger … I motsetning til det større, mer ormlignende søskenbarn, huset tusenbein har en ganske kort kropp, med en omkrets på rundt 30 slingrende ben.

Vil hus tusenbein krype i sengen din?

En grunn er varmen i hjemmet ditt. Hustusenbein oversvømmer vanligvis hus om vintrene, på jakt etter et varmere, koseligere miljø, hvor de har nok å spise på. Så hvis du ser en tusenbein krype rundt siden av sengen din, vet du at den leter etter litt varme

Bitter hustusenbein?

Bitt er sjeldne

Med mindre de blir provosert for å forsvare seg, biter hus tusenbein sjelden mennesker eller kjæledyr og foretrekker stort sett å prøve å unnslippe truende situasjoner. Også selv om hustusenbeingift ikke er så giftig som noen andre tusenbeinarter, og bittene deres forårsaker sjelden noen alvorlige effekter.

Er tusenbein farlig for mennesker?

Mindre varianter av tusenbein gir ikke mer enn en smertefull, lokalisert reaksjon, ikke ulikt et bistikk. Større arter administrerer imidlertid mer gift gjennom et bitt og kan produsere mer ekstrem smerte. Selv om tusenbeinbitt kan være ekstremt smertefullt, , er de vanligvis ikke dødelige for mennesker.

Anbefalt: