Logo no.boatexistence.com

Har walmart caladiums?

Innholdsfortegnelse:

Har walmart caladiums?
Har walmart caladiums?

Video: Har walmart caladiums?

Video: Har walmart caladiums?
Video: Walmart Houseplant Restocked & Clearance Gardening Items Shopping 2024, Kan
Anonim

Van Zyverden Caladiums Fancy Leaf Mixed Sett of 12 Bulbs Green Part Shade - Walmart.com.

Hvor kan man finne kaladium?

Slekten Caladium inkluderer syv arter som er hjemmehørende i Sør-Amerika og Mellom-Amerika, og naturalisert i India, deler av Afrika og forskjellige tropiske øyer. De vokser i åpne områder av skogen og på bredden av elver og går i dvale i den tørre årstiden.

Er caladiums for sol eller skygge?

Caladiums vokser best i skygge til delvis skygge (to til fire timer med direkte sol, helst morgen) eller sterkt sprakket lys. Under disse forholdene produserer de den frodigste veksten med store, fargerike blader.

Hvor er det beste stedet å plante caladiums?

Caladiums vokser vakkert i skygge til delvis skygge (to til fire timer med direkte sol, helst morgen) eller sterkt, flekkete lys. Under disse forholdene produserer de frodig vekst med store, fargerike blader. Noen kultivarer er mer tolerante for solforhold og er vellykkede i bed som får delvis til full sol.

Når bør caladiums plantes?

Å plante kaladiumløk krever liten innsats. De kan plantes direkte i hagen i løpet av våren eller startes innendørs fire til seks uker før gjennomsnittlig frostdato. Jordtemperatur er en viktig faktor, siden planting for tidlig utendørs kan føre til at knoller råtner.

Anbefalt: