Logo no.boatexistence.com

Hva er en overfaller?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en overfaller?
Hva er en overfaller?

Video: Hva er en overfaller?

Video: Hva er en overfaller?
Video: Adım Farah 9. Bölüm 1. Fragmanı - Меня зовут Фарах Часть 9 Трейлер 1 2024, Kan
Anonim

What is the Renegade Row? Overløpsraden er en avansert radvariasjon karakterisert ved å holde kroppen i en plankeposisjon med den ene hånden mens du løfter en manual med den andre hånden.

Hva er fordelene med renegade-rader?

Renegade Rows er så effektive fordi de bruker engasjement for hele kroppen. Det tar alle fordelene ved å gjøre en planke (kjernestyrke og stabilisering) og legger til en overkroppskomponent med tillegg av en dynamisk ro-(trekk-)bevegelse som vil gjøre underverker for å engasjere skuldre, triceps, biceps og rygg.

Hva er overløpere trening?

Overløperraden er en flerbruksøvelse med flere ledd som øker styrken i rygg, skuldre, triceps og biceps. Denne to-i-ett-øvelsen vil også aktivt engasjere kjernen gjennom hele bevegelsesområdet.

Er Renegade-rader dårlige for ryggen din?

Renegade-rader retter seg mot skuldrene, ryggen og kjernen, men kun hvis de er gjort riktig, sier Straub. Hva verre er – feil form kan også bidra til skader. "Å la kroppen din rotere er en vanlig feil som kan skade korsryggen," forklarer Straub.

Hva er hensikten med overløper?

Renegade Ready Mixed Joint Compound er en ikke-abest, klar-til-påføring formulering for innbygging av gipstapeforsterkning, festemidler, hjørneperler og gipslister over veggplater.

Anbefalt: