Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer loppebehandlingen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer loppebehandlingen?
Hvordan fungerer loppebehandlingen?

Video: Hvordan fungerer loppebehandlingen?

Video: Hvordan fungerer loppebehandlingen?
Video: Hva er et VPN og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, Kan
Anonim

De fungerer ved å drepe lopper og flått (og noen ganger mygg, avhengig av produktet) ved å deponere kjemikalier i talgkjertlene, hvor den aktive ingrediensen frigjøres og translokeres gjennom kjertler som smører en katt eller hund frakk med olje.

Hvor lang tid tar det før loppebehandling virker?

Som mange ting i livet, er det ikke så enkelt! Moderne loppebehandlinger, som FRONTLINE, virker ikke ved å hindre lopper i å hoppe på kjæledyret ditt – de er effektive til å drepe nylig ankomne lopper innen 24 timer.

Hvordan fungerer spot on loppebehandling?

Plett på medisiner fungerer som et insektmiddel som dreper lopper på katten eller hunden dinNår du bruker behandlingen, fordeler de naturlige oljene i huden deres stoffet rundt i kroppen. Pesticidkjemikaliet i behandlingen forblir i hårsekkene og fortsetter å frigjøres etter den første påføringen.

Fungerer faktisk loppebehandling?

En studie publisert i Veterinary Parasitology ser ut til å støtte veterinærene og loppeproduktprodusentene. Den nitti dager lange studien fant at aktuelle midler var 88,4 prosent effektive, mens orale behandlinger var 99,9 prosent effektive.

Hvordan fungerer Bob Martin Spot On-loppebehandling?

Bob Martin Clear Plus – Flea & Tick Spot-On for katter og ildere er en enkel å bruke topisk Spot-On-behandling som påføres direkte på kattens eller ilderens hud, som virker direkte ved å drepe lopper egg, flått og bitende lus.

Anbefalt: