Logo no.boatexistence.com

Var betyr kondolanse?

Innholdsfortegnelse:

Var betyr kondolanse?
Var betyr kondolanse?

Video: Var betyr kondolanse?

Video: Var betyr kondolanse?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Kan
Anonim

: en følelse eller uttrykk for sympati og tristhet, spesielt når noen lider på grunn av døden til et familiemedlem, en venn, osv. Guvernøren utstedte en kondolanseerklæring til ofrenes familier. et kondolansebrev Se flere eksempler. Vennligst godta mine kondolanser.

Hvorfor betyr kondolanse?

Substantivet kondolanse kommer fra det latinske ordet condole, som betyr " å lide sammen." Når du kondolerer til noen som har lidd et tap, sier du at du deler sorgen deres, at du er der for å støtte og hjelpe dem.

Betyr kondolanse døden?

Fra Wikipedia, det frie leksikonet. Kondolanser (fra latin con (med) + dolore (sorg)) er et uttrykk for sympati til noen som opplever smerte som følge av døden, dyp psykisk lidelse eller ulykke.

Er kondolans grammatisk korrekt?

“ Condolences” er flertallsformen av substantivet «condolence». En "kondolanse" er et uttrykk for sympati som du kan bruke til å trøste lytteren. Du vil vanligvis bruke det når du refererer til døden. Du kan imidlertid bruke den i andre sammenhenger også.

Er kondolanse det samme som sympati?

Som substantiv forskjellen mellom sympati og kondolanse

er at sympati er en følelse av medlidenhet eller sorg over lidelsen eller nøden til en annen; medfølelse mens kondolanse er (utellelig) trøst, støtte eller sympati.

Anbefalt: