Logo no.boatexistence.com

Refererer fysisk topologi til?

Innholdsfortegnelse:

Refererer fysisk topologi til?
Refererer fysisk topologi til?

Video: Refererer fysisk topologi til?

Video: Refererer fysisk topologi til?
Video: Cracking the Quantum Code: Physicist Exposes Reality 2024, Juli
Anonim

Fysisk topologi refererer til den sammenkoblede strukturen til et lokalnettverk (LAN). Metoden som brukes for å koble de fysiske enhetene på nettverket med kablene, og typen kabling som brukes, utgjør alle den fysiske topologien.

Hva er fysisk topologi og typer?

I datanettverk er det hovedsakelig to typer topologier, de er: Fysisk topologi: En fysisk topologi beskriver måten datamaskinene eller nodene er forbundet med hverandre i et datanettverk… Logisk topologi: En logisk topologi beskriver måten dataflyter fra en datamaskin til en annen på.

Hvor brukes fysisk topologi?

Måten nettverket er fysisk lagt på kalles fysisk topologi. Det fungerer som et kart for forskjellige enheter for å koble til hverandre Det inkluderer metoden som brukes til å koble nettverket av fysiske enheter med kabler og typen kabler som brukes til å koble enhetene.

Hva er topologiens fysiske struktur?

Fysisk topologi – måten et nettverk er fysisk lagt opp. To eller flere enheter kobles til en link To eller flere linker danner en topologi. En koblingsenhet i et nettverk kalles en node. Det er fire grunnleggende typer topologier tilgjengelig.

Hvilken topologi er best?

A full mesh topology gir en tilkobling fra hver node til annenhver node på nettverket. Dette gir et fullstendig redundant nettverk og er det mest pålitelige av alle nettverk. Hvis en kobling eller node i nettverket mislykkes, vil det være en annen bane som vil tillate nettverkstrafikk å fortsette.

Anbefalt: