Logo no.boatexistence.com

Hvor store er nebbelarver?

Innholdsfortegnelse:

Hvor store er nebbelarver?
Hvor store er nebbelarver?

Video: Hvor store er nebbelarver?

Video: Hvor store er nebbelarver?
Video: Hvor store er kjønnsleppene? 2024, Kan
Anonim

Billbug-larver er hvite, benløse, 5/8-tommers lange, pukkelryggede larver med et gult til brunt hode, som er hardere i teksturen enn den myke hvite kroppen. Ødeleggende stadier: Voksne lever av gressstrå eller stengler, men den største skaden er forårsaket av larver som spiser inne i stilken, ved kronen eller på røttene.

Har Billbug-larver bein?

Billbug-larver er hvite med rødbrune hoder og ligner veldig på hvite larver, en annen vanlig plenskadedyr. Men nekkedyrlarver har ikke bein; hvite larver gjør det.

Hvordan ser bluegrass Billbug ut?

Bluegrass Billbug. Som alle nebbearter, kan voksne nebbfugl lett gjenkjennes på tilstedeværelsen av en lang snute foran på hodet. De er 7- 8 mm lange og grå til svarte i fargen, men de er noen ganger belagt med jord som gjør at de ser brune eller beige ut.

Er Billbugs det samme som grubs?

Billbug larver (larver) ligner hvite larver, men er benløse De har kremfargede kropper med brune hoder, og når de er fullt utviklet er de omtrent 1/4 til 1/ 2 tommer lang, avhengig av arten. Kroppen deres er lett buet og ligner på et korn av puffet ris.

Hva er det beste insektmiddelet for larver?

For å drepe larver om våren eller høsten, bruk karbaryl eller triklorfon Bruk alltid gummihansker og gummistøvler når du bruker insektmidler på torvgress. Sørg for å vanne plenen med minst 0,5 tommer vann og la gresset tørke før du slipper noen eller kjæledyr inn i det behandlede området.

Anbefalt: