Logo no.boatexistence.com

Hvordan lukter hinoki-tre?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lukter hinoki-tre?
Hvordan lukter hinoki-tre?

Video: Hvordan lukter hinoki-tre?

Video: Hvordan lukter hinoki-tre?
Video: How to Make a Hinoki Cypress Bonsai🪴*EASY* 2024, Kan
Anonim

Den har en sjarmerende sitronaktig tone som er uvanlig fremtredende. Lukten alene er helbredende, men den mangler heldigvis den støtende medisinske noten som vanligvis forbindes med terapeutiske essensielle oljer. EBs hinoki-tre lukter som luft, papir, tørt tre, friskt sengetøy, furunåler og en kopp sitronte

Lukter hinoki godt?

Hinoki er en sypressart hjemmehørende i det sentrale Japan, priset for sin dypt duftende duft, og mykt trevirke brukes til å bygge en rekke bygninger og interiør- fra 800 år gamle slott og helligdommer, til hverdagssushibarer og tregulv i hjemmene.

Lukter hinoki som sypress?

Allikevel vil alle som har besøkt Japan bli kjent med den treaktige, eviggrønne aromaen av japansk sypress, spesielt duften av det mest voksende treet, hinoki: det brukes som et byggemateriale for templer og helligdommer, som røkelse, i bades alt og for å lage rotenburo, de store friluftsbadene ved japanske varme kilder.

Hvordan lukter hinoki?

Luften av hinoki er på en måte overjordisk; det fremkaller en følelse av dyp ro, som når du går gjennom en frisk duftende skog. Det er ofte forbundet med avslapning og meditasjon, og er rikt, treaktig og glatt uten å være overveldende.

Hvilke dufter passer til hinoki?

Hinoki eterisk olje blander seg godt med sitron, appelsin, mandarin, bergamot, salvie, røkelse, lavendel, rosmarin, sandeltre og merian.

Anbefalt: