Logo no.boatexistence.com

Kan du streame standminiserien?

Innholdsfortegnelse:

Kan du streame standminiserien?
Kan du streame standminiserien?

Video: Kan du streame standminiserien?

Video: Kan du streame standminiserien?
Video: Slik kan du streame fra PC & Mac med OBS og Ecamm 2024, Kan
Anonim

Stephen Kings 'The Stand' strømmes på Paramount Plus som en ny begrenset serie – her er hvordan du ser hver episode. … "The Stand" hadde premiere i desember 2020 eksklusivt på Paramount Plus (tidligere CBS All Access). Showet er basert på Stephen Kings klassiske roman, og miniserien har tot alt ni episoder.

Hvilken strømmetjeneste har The Stand?

Ikke gå glipp av premieren på The Stand torsdag 17. desember, som strømmes eksklusivt på CBS All Access Basert på den bestselgende romanen av Stephen King, CBS All Accesss The Stand spiller Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden, Odessa Young, Jovan Adepo og mange flere.

Vil The Stand-miniserien være på Netflix?

Er The Stand tilgjengelig for å se på Netflix? Netflix-brukere har et tilsynelatende uendelig utvalg av filmer og TV-serier tilgjengelig for hånden, men dessverre er denne Stephen King-tilpasningen ikke en av dem. Den ni-episoders miniserien er en CBS All Access Original.

Er The Stand på Netflix eller Amazon Prime?

Ja, Amazon Prime-medlemmer kan streame 'The Stand' på den populære plattformen, bare så lenge de har CBS All Access lagt til Prime-abonnementet sitt. Det er en 7-dagers gratis prøveperiode også for førstegangsabonnenter.

Er stativet tilgjengelig på Amazon Prime?

Stativet er strømmes nå på Amazon Prime Video.

Anbefalt: