Logo no.boatexistence.com

Hva er viderekobling?

Innholdsfortegnelse:

Hva er viderekobling?
Hva er viderekobling?

Video: Hva er viderekobling?

Video: Hva er viderekobling?
Video: Who is Freight Forwarder ? 2024, Kan
Anonim

Viderekobling, eller viderekobling, er en telefonifunksjon i enkelte telefonsvitsjesystemer som omdirigerer en telefonsamtale til en annen destinasjon, som for eksempel kan være en mobil eller en annen mobiltelefon eller et annet telefonnummer der ønsket oppringt fest er tilgjengelig.

Hvordan fungerer viderekobling?

Viderekobling, også kjent som viderekobling, er en funksjon som lar en telefoneier viderekoble eller omdirigere innkommende anrop til en fasttelefon, mobiltelefon, talepostmelding eller et tekstmeldingssystemDenne funksjonen forhindrer innringere fra å gå til talepost og øker bedriftens tilgjengelighet for innringere.

Hvordan vet jeg om anropet mitt blir viderekoblet?

Hvordan sjekke hvilke numre du viderekobler anrop til

  1. For å sjekke nummeret du har satt opp for å viderekoble alle anrop: 21
  2. For å sjekke nummeret du har satt opp for anrop du ikke klarer å svare innen 15 sekunder: 61
  3. For å sjekke nummeret du har konfigurert når telefonen er koblet til: 67

Hva er forskjellen mellom viderekobling og viderekobling?

I utgangspunktet flytter eller viderekobler viderekobling, som navnet tilsier, en samtale på et bestemt nummer til et eget nummer uten å avbryte selve samtalen. 'Viderekobling' er en annen betegnelse for denne funksjonen. … På den annen side er betinget viderekobling et anrop som foretas når et nummer er ubesvart, utilgjengelig eller opptatt.

Hva er formålet med viderekobling?

Viderekobling er en telefonadministrasjonsfunksjon som hjelper deg med å omdirigere eller viderekoble innkommende anrop til et alternativt nummer. Det brukes ofte til å viderekoble anrop til en kontortelefon til en brukers mobiltelefon eller hjemmetelefon, eller en kollegas nummer.

Anbefalt: