Logo no.boatexistence.com

Hva skjer ved visninger?

Innholdsfortegnelse:

Hva skjer ved visninger?
Hva skjer ved visninger?

Video: Hva skjer ved visninger?

Video: Hva skjer ved visninger?
Video: What Happens When You Reach 10k Views on Youtube | Results 2024, Kan
Anonim

En visning er en ustrukturert samling av venner og familie der besøkende kan vise respekt til enten den avdøde etter å ha blitt forberedt av en begravelseslege, eller til en kremasjonsurne eller serie av minnebilder. En visning, sammenlignet med en begravelse, er generelt en mer uformell begivenhet.

Hvor lenge må du være på en visning?

Det er ingen krav til hvor lenge du skal være på en visitt. Lengden på besøket ditt avhenger mer av hvor godt du kjenner familien og hvor lang tid det tar å kondolere og snakke med andre besøkende. Mange mennesker oppholder seg kort tid, omtrent 15 minutter, som kan være lang nok til å utvide sympatiene dine.

Hva er hensikten med en visning?

A Visning betyr at kisten, eller en del av kistelokket er åpent, tillater sørgende å se en siste titt på sin kjære.

Hva skjer med kroppen etter en visning?

For å balsamere kroppen injiserer de konserverende kjemikalier i sirkulasjonssystemet Ved hjelp av en spesiell maskin fjernes blodet og erstattes med balsameringsvæsken. Kjøling kan også bevare kroppen, men det er ikke alltid tilgjengelig. Hvis det er nødvendig å transportere ubalsamerte rester, kan de pakkes i is.

Hva kan jeg forvente ved en begravelsesvisning?

Under en visning er kroppen til den avdøde til stede, ofte i åpen kiste. Avdøde vil i de fleste tilfeller ha blitt balsamert og klargjort av begravelsesbyrået og ellers klar til begravelse eller kremasjon. Dette er en mulighet til å se den avdøde en siste gang og si stille farvel.

Anbefalt: