Logo no.boatexistence.com

Var nedbemanning en flopp?

Innholdsfortegnelse:

Var nedbemanning en flopp?
Var nedbemanning en flopp?

Video: Var nedbemanning en flopp?

Video: Var nedbemanning en flopp?
Video: PS1 STORIES - 40 Winks 2024, Kan
Anonim

Alle disse filmene var tilgjengelige, relaterte komedier som traff publikum. Med «Downsizing», som åpnet denne helgen til underwhelming billettkontor. filmen kan toppe 20 millioner dollar.

Hvorfor er nedbemanning dårlig?

Downsizing reduserer beløpet du betaler i lønn og fordeler, men det kommer med et eget sett med kostnader. Sluttvederlag og betaling for eventuelle fortsatte fordeler kan potensielt koste deg en stor slump penger ved nedbemanning, avhengig av hvor mange personer du gir slipp og hva kontraktene deres sier om permitteringer.

Hvor mye tjente nedbemanning?

Downsizing samlet inn $24,4 millioner i USA og Canada, og $30,6 millioner i andre territorier, for tot alt $55 millioner, mot et produksjonsbudsjett på rundt $68 millioner.

Hvordan endte filmen Downsizing?

Paul sier farvel til Ngoc Lan, Dusan og Joris. Imidlertid ombestemmer seg før døren til hvelvet lukkes, og han løper ut igjen for å være sammen med Ngoc Lan. Paul returnerer til Leisureland med Ngoc Lan og fortsetter å hjelpe henne i arbeidet gjennom slummen.

Er nedbemanning en god film?

Prosessen med "nedbemanning" vises i spennende detaljer, og utgjør de beste sekvensene i filmen. De er fantasifulle og morsomme og detaljerte. … (Det betyr dessverre også at Wiig har forlatt filmen.) Paul må nå klare seg gjennom Smallville på egen hånd.

Anbefalt: