Logo no.boatexistence.com

Ville doktor merkelig slå thor?

Innholdsfortegnelse:

Ville doktor merkelig slå thor?
Ville doktor merkelig slå thor?

Video: Ville doktor merkelig slå thor?

Video: Ville doktor merkelig slå thor?
Video: Нелогичная жизнь_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

I en overraskende hånd-til-hånd-kamp ville Thor desimert Doctor Strange med sin brutale styrke og holdbarhet Men gitt forberedelsestid har Strange rett og slett for mange triks. magisk erme, og det ville være vanskelig for noen å slå ham, selv Thor i sin sterkeste form.

Er Dr Strange kraftigere enn Thor?

Thor 14 avslører at Doctor Strange er enda kraftigere enn All-Fathers Odin-Force - ikke undervurder Earth's Sorcerer Supreme!

Hvem kan beseire Thor?

I løpet av 12 utgaver blir Thor beseiret flere ganger av de fem nye Phoenix-vertene: Cyclops, Colossus, Emma Frost, Namor og Magik. På et tidspunkt klarer Colossus til og med å knuse Mjolnir fra Thors hender, noe som beviser at Phoenix er en sterk kraft man ikke kan rote med.

Kan Dr Strange plukke opp Thors hammer?

Han kan løfte Mjölnir med magi akkurat som Magneto kunne løfte den med sin mutasjon, men de er ikke verdige til å bruke kraften til Thor.

Hvem er sterkere Loke eller Dr Strange?

Dette er en vanskelig kamp å kalle, men den store vinneren vil mest sannsynlig være Doctor Strange Han ble ikke universets mektigste mage bare for å bli tatt ned av Odins adopterte sønn. Loke er ikke uten sine egne imponerende ferdigheter og evner, men Doctor Strange har rett og slett en mye dypere verktøykasse å jobbe med.

Anbefalt: