Logo no.boatexistence.com

Kan du klippe gress med bøyd kniv?

Innholdsfortegnelse:

Kan du klippe gress med bøyd kniv?
Kan du klippe gress med bøyd kniv?

Video: Kan du klippe gress med bøyd kniv?

Video: Kan du klippe gress med bøyd kniv?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Selv noe som et lett bøyd blad kan raskt skade motoren og kroppen, for ikke å snakke om å ødelegge plenen din. … De er ikke 100 prosent bladets feil hver gang, men det er et enkelt sted å begynne.

Er det ille å klippe gress med sløvt knivblad?

1 Klipping med sløve kniver

Den enkleste måten å skade en plen på er å klippe den med sløve kniver. Hvis gressklipperknivene dine ikke har blitt slipt på flere år, er det på tide å slipe dem nå! Sløve kniver river i stedet gresset for å skjære det av rent I prosessen med å rive blir gresstuppene skadet og blir brune.

Hvordan vet du om gressklipperbladet er bøyd?

Tallet på forteller at et klippeblad er bøyd vil være vibrasjon. Klipperbladene er balanserte. Når de bøyer seg, forsvinner balansen og forårsaker vibrasjoner. Jo mer bøyd den er, jo tøffere blir vibrasjonen.

Kan du klippe med en dårlig spindel?

Hvis spindelen går av aksen, vil ikke bladet bevege seg selv med de andre Når dette skjer, kan plenen bli skadet og ujevn. Det kan ta måneder før skaden er utbedret, spesielt hvis bladet skjærer i bakken. Gresset kan bli brent eller drept ved å bli rykket opp under klippet.

Hvordan vet jeg om akselspindelen min er dårlig?

Se etter en arrdannelse, groper, misfarging eller skår på spindelen. Hvis spindelen er skadet, vil ikke lagrene kjøre ordentlig og kan svikte igjen, eller det kan forårsake andre problemer som ujevn eller overdreven dekkslitasje og problemer med kjørekvaliteten.

Anbefalt: