Logo no.boatexistence.com

Hvorfor druknes ikke treuddene?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor druknes ikke treuddene?
Hvorfor druknes ikke treuddene?

Video: Hvorfor druknes ikke treuddene?

Video: Hvorfor druknes ikke treuddene?
Video: Trident drown 2024, Kan
Anonim

I følge wikien gyter 15 % av druknet med en trefork. Deretter har de 11,5 % av å slippe den treforken med plyndring 3, noe som betyr at du i gjennomsnitt må drepe 58 druknet for å få en.

Kan druknede som ikke holder treudder slippe treudder?

På Java Edition kan du bare få tak i Tridents fra Drowned holding Tridents til en svært lav pris. Det er en 6,25 % sjanse for dem å gyte med treforken med en 8,5 % sjanse for å få Trident uten å plyndre.

Hvor sannsynlig er det å drukne for å slippe treudder?

Hvordan får du Minecraft-treforken. Gå under vann og se etter zombiemobber k alt Drowned. Noen ganger vil disse karene gyte inn i verden med en trefork, så du må rett og slett beseire dem for å få sjansen til at en trefork faller, men den sjansen er veldig liten ved 8.5 %

Kan du få treudder fra druknet?

Det er bare én måte å få en – å beseire en druknet. Bare noen få av de druknede bærer trefork, og når de først er drept vil bare noen få av dem slippe den. Så ikke kjør inn i en mobb av druknede som forventer å komme ut svømmende i treudder.

Kan en druknet gård slippe treudder?

Oppbygging av overlevelsesmodus: Luftplattform. En gyteplattform fra luften tilbyr en måte å dyrke naturlig gytede druknede på, som kan slippe trefork når de blir drept av spilleren.

Anbefalt: